Dudu Radoslav

AnonimTM/ Made in TM

 

  • Cum v-aţi prezenta celor care nu vă cunosc?

Dudu Radoslav, arhitect, dj, radio host, promotor, skateboard aficionado. ☺

  • Ce moment v-a determinat să alegeţi arhitectura?

Nici un moment concret, cred că mai mult împrejurarea. Probabil în liceu, cândva. Provin dintr-o familie de proiectanţi cu tradiţie, şi chiar dacă pare ciudat, nu numai asta m-a determinat să fac arhitectură. Cred că grupul meu de prieteni din timpul liceului, un grup “legendar” de-a dreptul, ai cărui membri formează şi azi bazele culturii underground timişorene (care avea baza în Parcul Rozelor prin 1992), a avut şi el o influenţă în alegere. Printre ei erau şi câţiva arhitecţi pasionaţi de activităţi alternative.

  • Care este contribuţia arhitecturii în formarea dumneavoastră personală?

Cred că sunt acelaşi care am fost şi înainte să fiu arhitect. Sper cel puţin ☺.

  • Cum aţi prezenta activitatea dumneavoastră alternativă celor care nu sunt familiari cu ea?

Ajut lucrurile să se mişte, la prima vedere, într-un domeniu cu relevanţe muzicale. Explicat, însă, mai pe larg, încerc să ajut mediul şi societatea în care trăim să devină un mediu mai plăcut de trăit pentru toată lumea.

Pe cealaltă parte, cea de dj, pun discuri unor oameni special interesaţi sau care vor doar să se distreze. Adică mixez muzică pe moment, din piesele existente ale altora, într-un fel unic, aşa încât oamenii să se simtă bine, conştient sau inconştient. Un fel de arhitectură de fapt.

  • Cum aţi ajuns de la arhitectură la activitatea dumneavoastră alternativă?

Făceam muzica cu mult înainte să merg la facultate. Arhitectura este jobul meu, pe care îl fac foarte serios şi în care mă simt bun în ceea ce fac. Partea cealaltă a mea, chiar dacă priveşte un domeniu diferit, nu este diferită la bază: este nevoie de aceeaşi întelegere a lumii şi a societăţii în care trăim, de aceeaşi viziune şi de aceeaşi dăruire.

  • Cum consideraţi că se influenţează reciproc cele două activităţi?

Se completează, şi nu ar putea funcţiona separat, cel puţin nu pentru mine, una este supapa celeilalte. Pe măsură ce trece timpul, îmi dau seama ce asemănătoare sunt toate activităţile în care mă implic. Pe de altă parte, caut întotdeauna proiecte noi pe care să le încep.

  • În ce măsură sunteţi prezent în cele două activităţi?

Asta e funny. Spre deosebire de toţi colegii mei din facultatea de arhitectură, nu am fost niciodată în stare să lucrez noaptea ☺. (Sunt un tip care se trezeşte devreme). Poate şi de aia am avut timp să lucrez ziua când mă simt eu mai bine, şi să pun muzică noaptea, când se simt alţii bine.

 

https://soundcloud.com/dudu-anonimtm/dudu-essential-beats 

 

Înapoi