Ordinul Arhitecților din România Filiala Teritorială Timiș, cu sediul în Timișoara str. Diaconu Coresi nr.12, anunță lansarea concursului pentru bursa „Sabin Nicolae Dancu”, bursă instituită prin generoasa donație făcută de moștenitoarea acestuia d-na Liana Dancu.

Bursa va fi acordată anual unui tânăr arhitect care, prin valorificarea sumei de bani atribuită, va promova teme de arhitectură cu aplicabilitate sau inspirate din mediul rural tradițional, în special folosind ca suport tehnici și procedee tradiționale meșteșugărești și/sau adaptarea creativă a elementelor componente care definesc arhitectura vernaculară.

La concursul pentru bursa ”Nicolae Dancu” din acest an au dreptul să se înscrie arhitecții care îndeplinesc, cumulativ, condiția de a fi membrii ai Filialei Teritoriale Timiș a O.A.R. și au vârsta de până la 35 de ani.

Valoarea bursei ”Sabin Nicolae Dancu” pentru anul 2014 este de 1800 Euro, brut.

Înscrierea la concursul anual pentru bursa ”Nicolae Dancu” se poate face pînă la data de 8 decembrie 2014 ora 16 prin depunerea sau trimiterea la secretariatul O.A.R. Filiala Teritorială Timiș, Timișoara, str. Ep. Augustin Pacha nr. 8, et.1, a unui singur dosar de concurs pentru fiecare solicitant.

Comisia care analizează dosarele și realizează interviurile este formată din următorii 3 membrii titulari:

1. Arh. Strurdza Șerban

2. Arh. Gaivoronschi Vlad

3. Arh. Rudolf Gräf

și 2 supleanți:

1. Arh. Simionescu Oana

2. Arh. Szitar Adina

Anunțarea câștigătorului se va face în cadrul Galei de premiere din cadrul „anualei timișorene de arhitectură – a_ta 2014” care va avea loc sâmbătă, 13 decembrie 2014, cu începere de la ora 19:00, în Sala de Consiliu din Extinderea C.J.T.

 

Cerere înscriere

REGULAMENT de organizare si desfășurare a concursului pentru bursa anuală ”Sabin Nicolae Dancu”

 

Înapoi