a_ta 2014, cu tema prezent!, include evenimente structurate în 4 categorii majore în funcţie de publicul cărora li se adresează: EDUCAŢIE, START, PROFESIE şi STRADĂ. Evenimentul Profesie minus arhitectură face parte din categoria START şi este dedicat tinerilor arhitecţi, aflaţi la începutul carierei, precum şi tuturor celor interesaţi de ceea ce înseamnă antreprenoriat şi management în arhitectură.

Obiectivul seriei de conferinţe Profesie minus arhitectură este de a introduce în atenţia publicului managementul unui birou de arhitectură ca factor important în economia funcţionării acestuia. Prin prezentarea a trei cazuri specifice (trei conferenţiari, trei birouri de arhitectură de anverguri diferite: S- small, M- medium, respectiv L- large) dorim să evidenţiem problematicile manageriale aferente diferitelor scări de mărime corespunzând birourilor considerate.

Subiecte precum strategii de antreprenoriat şi comunicare, relaţii interprofesionale, tipuri de colaborări, administrarea efectivă a unui birou de arhitectură sunt doar câteva dintre topicurile pe care vă invităm să le urmăriţi în cadrul conferinţelor.

Evenimentul va avea loc vineri, în data de 10 octombrie. Structura conferinţei consistă în cele trei prezentări S, M, L urmate de o sesiune de întrebări şi răspunsuri pe subiectele propuse de conferenţiari. În seara zilei de 10 octombrie, vă invităm să luaţi parte la evenimentul FESTIN-START; un festin ad litteram în cadrul căruia discuţiile iniţiate la conferinţe vor continua informal, într-o atmosferă relaxată.

Pentru orice alte întrebări sau detalii referitoare la eveniment, vă stăm la dispoziţie prin adresa de contact contact@anualadearhitectura.ro.