“Antreprenoriatul este procesul de recunoaştere a oportunităţilor şi de achiziţie a resurselor care duc la crearea noului.”

Evenimentul S_FESTIN închide categoria START din cadrul a_ta 2014 şi urmează imediat  “Profesiei minus arhitectură”.  Un eveniment conceput participativ, este compus din MASA ROTUNDĂ si FESTIN, în succesiune imediată.

Miza intregului eveniment este de a genera dezbateri pe temele importante, deconectate (sau nu) de obiectul de arhitectura. Subiectele au o pondere mare in practica arhitecturii dar discutiile, foarte prezente in alte profesii sau ramuri ale industriilor creative, sunt rare şi fără structură în profesia noastră.   

MASA ROTUNDĂ aşeaza alături arhitecţii din ţară şi arhitecţi timişoreni, invitaţi pentru a dialoga deschis despre ‘birouri’ de arhitectura, sub moderarea arh. Adrian Soare. Subiecte precum: strategii de antreprenoriat, comunicare, relaţii interprofesionale, colaborări cu alte profesii, administrarea unui birou de arhitectură, biografiile inceputurilor birourilor, importanta identitatii biroului, strategii de atragere a clientilor etc. se vor dezbate public si pot fi subiectul sau pretextul intrebarilor dvs.  

FESTINUL închide seara şi va genera oportunitatea unor discuţii informale între participanti, invitati si pulic, într-o atmosfera relaxata, despre ‘biroul’ de arhitectură.