CARTOLINA_PRINT-01CARTOLINA_PRINT

Fișier în format .PDF, dimensiune finală 140x100mm, gramaj recomandat pentru print pe suport alb 300g/mp.

 

 

ARHITECŢI DESPRE PREZENT

Cum percepeţi prezentul în arhitectură?

 

În prezent, limitele în care ne desfășurăm  activitatea sunt tot mai moi. Iar datorită evoluției tehnologiilor timpul are un ritm tot mai accelerat. În acest context, ne întrebăm cum s-a schimbat arhitectura și cum o vedeți voi, cei din breaslă, în prezent!

Prin intermediul proiectului ARHITECȚI DESPRE PREZENT vă invităm să vă exprimaţi grafic viziunea, ca răspuns la întrebarea: Cum percepeţi prezentul în arhitectură?

Dorim să colecționăm cât mai multe impresii personale, pentrua putea construi o imagine de ansamblu asupra modului în care este percepută, în acest timp și spațiu, arhitectura.

Rezultatul acestui proces va fi colectat, arhivat și expus în cadrul anualei timișorene de arhitectură. Prima expoziție va avea loc la Timișoara, în data de 10 noiembrie 2014. Din acest considerent, vă rugăm să ne trimiteți cartolinele completate până la data de 3 noiembrie 2014. Colecţia rezultată va fi disponibilă şi în mediul digital pewww.anualadearhitectura.ro.

Cartolinele se vor distribui cu ajutorul secretariatelor filialelor OAR regionale de unde le veţi putea ridica, respectiv preda odată completate. Cartolinele se pot trimite şi direct, prin poştă sau curier, la adresa înscrisă deja pe verso.

Proiectul “ARHITECŢI DESPRE PREZENT”, este derulat în cadrul anualei timişorene de arhitectură, a_ta 2014, cu tema prezent!, organizată de către OAR Filiala Teritorială Timiș, cu sprijinul financiar al OAR, acordat din Timbrul Arhitecturii.

 

a_ta este cel mai important eveniment din peisajul arhitectural timişorean, organizat de către Ordinul Arhitecților din România Filiala Teritorială Timiș, cu sprijinul financiar al Ordinului Arhitecților din România, acordat din Timbrul Arhitecturii. Ediţia de acest an, cu tema prezent!, intenţionează să provoace la dialog şi să experimenteze diferite forme de interacţiune prin intermediul unor acţiuni şi intervenţii culturale, dispuse pe o linie temporală de 6 luni.
 
Pentru mai multe detalii despre desfăşurarea anualei vă puteţi adresa echipei de organizare prin intermediul adresei de mail contact@anualadearhitectura.ro sau accesând site-ul www.anualadearhitectura.ro.