CARTOLINA_PRINT

Fișier în format .PDF, gramaj recomandat pentru print pe suport alb 250g/mp.

 

 

INVITAŢIE DE PARTICIPARE – ARHITECŢI DESPRE PREZENT

 

Filiala Timiş a Ordinului Arhitectilor din România are deosebita plăcere de a vă invita să participaţi la proiectul “ARHITECŢI DESPRE PREZENT”, derulat în cadrul anualei timişorene de arhitectură a_ta 2014 cu tema prezent!. Vă provocăm ca prin completarea cartolinei anexate, să vă exprimaţi viziunea asupra semnificaţiei prezentului în arhitectură. Scopul acestei iniţiative este ca împreună să înţelegem această semnificaţie – astfel vom putea deveni mai prezenţi, atât în cadrul breslei cât şi în contextul general în care activăm.

 

“ARHITECŢI DESPRE PREZENT” reprezintă o formă de comunicare cu membri ai breslei din trei tipuri de context diferite: local, naţional şi internațional. Participanţii sunt invitaţi să ilustreze pe cartolinele puse la dispoziţie, un răspuns la întrebarea: ”Cum percepeţi prezentul în arhitectură?”. Răspunsurile vor fi colectate şi arhivate, atât fizic cât şi digital, pe categorii ce ţin de locaţia de unde provin. Ulterior, vor fi expuse printr-un prim eveniment în Timişoara și interpretate de participanţii la eveniment şi de comunitatea virtuală nou creată. Colecţia rezultată va fi disponibilă şi în mediul digital pe www.anualadearhitectura.ro.

 

Proiectul materializat prin acest chestionar grafic aduce împreună, în mediul digital și spațial, arhitecți care își trăiesc meseria și prezentul diferit. Provocându-vă să vă exprimaţi viziunea prin desen, ca răspuns la aceeași întrebare simplă, încercăm să obținem statistic, cultural și emoțional o imagine mai largă asupra semnificației prezentului pentru breaslă.

 

Instrucţiuni de completare:

Vă rugăm să ilustraţi pe versoul cartolinei ataşate, un răspuns la întrebarea: Cum percepeţi prezentul în arhitectură? (schiţă, desen sau orice altă formă grafică)

 

Program de desfăşurare “ARHITECŢI DESPRE PREZENT”:

- lansarea proiectului: 29 iunie 2014

- data-limită de primire a cartolinelor:   3 noiembrie 2014

- expoziţia ARHITECŢI DESPRE PREZENT: 10 noiembrie 2014

 

a_ta este cel mai important eveniment din peisajul arhitectural timişorean, organizat de către Ordinul Arhitecților din România Filiala Teritorială Timiș, cu sprijinul financiar al Ordinului Arhitecților din România, acordat din Timbrul Arhitecturii. Ediţia de acest an, cu tema prezent!, intenţionează să provoace la dialog şi să experimenteze diferite forme de interacţiune prin intermediul unor acţiuni şi intervenţii culturale, dispuse pe o linie temporală de 6 luni.

Pentru mai multe detalii despre desfăşurarea anualei vă puteţi adresa echipei de organizare prin intermediul adresei de mail contact@anualadearhitectura.ro sau accesând site-ulwww.anualadearhitectura.ro.

 

Cu deosebită consideraţie,

Oana Simionescu

coordonator a_ta 2014